THE TOSTI CLUB LEEUWARDEN

THE TOSTI CLUB LEEUWARDEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 115 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Tosti Club Leeuwarden. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 15:12 Zeer lekkere tosti, saus is geweldig! Smoothie aardbei/banaan is echt een aanrader.
16 apr 2022 om 14:55 Was lekker en precies optijd!
10 apr 2022 om 18:07 Top! Bezorging was ook precies op de tijd dat de tracking aangaf.
5 apr 2022 om 19:37 Het duurde lang, maar vriendelijk bezorgd. De tostis waren heerlijk
5 apr 2022 om 15:15 Duurde lang maar de tosti met kip en sambal etc FENOMENAAL
16 mrt 2022 om 15:55 Bestelling niet ontvangen, wel keurig meegegeven aan de bezorger (als ik de thuisbezorgd website kan geloven). Duurde wel weer echt teringlang voordat het klaar lag in de winkel. Verder is 't hier altijd top. Goed opgelost door thuisbezorgd wel
27 feb 2022 om 15:57 Top!
17 feb 2022 om 15:10 Erwtensoep koud, tosti koud, geen ketchup erbij voor deze prijs, als je rond de lunch bestelt heb je het rond het avondeten in huis (bij wijze van spreken). Dit is een tijd heel anders geweest, nu bestel ik niet weer helaas.
13 feb 2022 om 16:01 20 minuten later. Jammer. Tosti's lekker maar niet heel erg bijzonder
30 jan 2022 om 17:56 het was weer heerlijk
24 jan 2022 om 20:14 Very good service. Great and fresh food
27 dec 2021 om 16:06 We hadden expres vroeg besteld met een bepaalde tijd. Vervolgens kwam de bezorger 45 minuten te laat. Ze was op haar telefoon aan het zoeken waar ze moest zijn. Het was niet alleen haar schuld. De bestelling werd veel te laat klaar gemaakt.